Logotip digitalne agencije Creative Titan

IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN TRGOVIN

88% obiskovalcev se ne bo nikoli vrnilo na tvojo spletno stran, če imajo prvič slabo izkušnjo. 📉

To je 88% izgubljenih potencialnih kupcev.

Si upaš izračunati koliko izgubljenih prihodkov je to?

… raje ne poskusi. 😵 Dobra novica pa je, da to lahko preprečiš.

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.9 od 5 zvezdic (9 ocen)

DO UČINKOVITE SPLETNE STRANI V 21 DNEH

V 21 dneh ustvarimo osupljivo spletno stran, ki je 100% pripravljena na uporabo. Če ne, delamo zastonj.

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.9 od 5 zvezdic (9 ocen)

"Prej smo imeli spletno stran, za katero smo odšteli 3x več, vse smo morali povedat sami in vedno se je sesuvala. Hvala Creative Titan ekipi, da končno lahko mirno spimo. Hvala za odzivnost, hitrost in pomoč."
Tanja Jugovic
Spletna trgovina Amelie.si
NEKAJ NAŠIH STRANI

⭐⭐⭐⭐⭐

Izdelava spletne trgovine Amelie

⭐⭐⭐⭐⭐

Izdelava spletne trgovine Olivija

⭐⭐⭐⭐⭐

Delna prenova spletne trgovine YANUMI

Morda si tukaj, ker že imaš spletno stran, pa enostavno nekaj ne štima. Kar naprej opaziš napake, spletna stran se podira, obiskovalcev je bolj malo, še tisti ki pridejo pa ne storijo nič drugega, kot da jo zaprejo.
 
Čas za spremembo?
 
Definitivno.
 
Z vsakim dnevom namreč trenutna stran nate in na tvoj posel meče slabo luč. In ti dobesedno pobira cekinčke iz denarnice…

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.9 od 5 zvezdic (9 ocen)

25% potencialnih strank izgubiš še preden vidijo tvojo ponudbo.

1 od 4 obiskovalcev namreč zapusti spletno stran, če se nalaga več kot 4 sekunde.

KAKO POTEKA IZDELAVA SPLETNIH STRANI?

Ker verjamemo v kvaliteto se držimo našega preverjenega procesa.

UVODNI POSVET

Ikona za storitev "izdelava spletnih strani": uvodni posvet

KREATIVNI PROCES

Ikona za storitev "izdelava spletnih strani": kreativni proces

KONČNI REZULTAT

Ikona za storitev "izdelava spletnih strani": launch spletne strani

PROCES IZDELAVE SPLETNIH STRANI

Ikona za storitev "izdelava spletnih strani": uvodni posvet

UVODNI POSVET

Skupaj naredimo 360° analizo tvoje obstoječe strani, oziroma če je še nimaš: tvojega posla. Osredotočimo se predvsem na to, kako ti lahko spletna stran pomaga prodati več in naredimo strateški načrt.

Ti poveš kaj si želiš, mi pa predlagamo kako to lahko dosežemo in kaj to tiste stvari, ki jih tvoja spletna stran dejansko potrebuje. To v primeru, če se odločiš za izdelavo spletne strani pri nas naredimo zastonj.

Trajanje: 30 minut – 2 uri

Ikona za storitev "izdelava spletnih strani": kreativni proces

KREATIVNI PROCES

Potem se zapremo v pisarno in gremo v akcijo… Noč in dan brez hrane in vode razmišljamo kako narediti najboljšo spletno stran, kar jo je videl svet

Ven pridemo šele, ko smo res zadovoljni s svojim načrtom in naredimo prvi osnutek. Z iskrico v očeh ti ga pokažemo in čakamo tvoj odziv, ki izgleda nekako takole: 🤩.

Ko nam rečeš, da je to to, se zapremo nazaj v pisarno. A tokrat s sabo vzamemo tudi hrano…

Ikona za storitev "izdelava spletnih strani": launch spletne strani

KONČNI REZULTAT

… vsake toliko časa pogrešamo dnevno svetlobo, zato pokukamo iz pisarne in ti pokažemo naš napredek. Ker smo točno zadeli kaj hočeš, je proces tekoč. Po tesnem sodelovanju ti nato kmalu pokažemo finalno verzijo…

Navdušenje je v zraku in nasmeh na tvojem obrazu pove vse! Ob predaji je spletna stran 100% pripravljena na takojšnjo uporabo, v svet pa jo pospremimo ob zvoku najlepše operne arije.

Zdaj pa hitro! Klikni spodaj in si zagotovi TOP spletno stran.

P.S.: V maju imamo samo še

Imaš še kakšno vprašanje na katerega nismo odgovorili?

Ja, res! Obstaja le pogoj, da nam do rokov, ki jih določimo skupaj dostaviš material, ki ga potrebujemo. In da v roku pregledaš poslano. Sliši se razumno, kajne? Super, potem pa hitro v akcijo >> klikni tukaj in začnimo.

Ker je odgovor na to vprašanje odvisen od trenutne zasedenosti, ti tukaj žal ne moremo podati točnega odgovora. Predlagamo, da stopiš v stik z nami in ti povemo kakšno je trenutno stanje.

Večinoma predlagamo izdelavo spletne strani ali spletne trgovine v WordPressu ali Shopifyu. V določenih primerih pa tudi v Magentu.

Za kaj in za koga priporočamo WordPress?

WordPress je vsestranska platforma, primerna za podjetja vseh velikosti, od majhnih startupov do velikih korporacij. Znan je po uporabniku prijaznem vmesniku in obsežnem naboru vtičnikov in tem, zaradi česar je zelo prilagodljiv različnim potrebam. Zagotavlja ravnovesje med preprostostjo in prilagodljivostjo, kar uporabnikom omogoča ustvarjanje spletnih trgovin profesionalnega videza, ki se jih tudi zlahka ureja.

Za kaj in za koga priporočamo Shopify?

Shopify je uporabniku prijazna platforma za e-trgovino na princip “vse v enem”. Zasnovana je za podjetnike ter mala in srednje velika podjetja, ki iščejo preprostost. Ponuja široko paleto vgrajenih funkcij, vključno z orodji za gostovanje, obdelavo plačil in trženje, kar olajša postavitev in upravljanje spletne trgovine brez potrebe po tehničnem znanju. Shopify je idealen za tiste, ki dajejo prednost enostavni uporabi in preprostosti, saj ne omogoča večjih nadgradenj.

Za kaj in za koga priporočamo Magento?

Magento je robustna in zelo prilagodljiva platforma za e-trgovino, prilagojena podjetjem, ki iščejo obsežen nadzor nad svojimi spletnimi trgovinami. Idealen je za srednje velika do velika podjetja, ki iščejo razširljivost, prilagodljivost in napredne funkcije. Ta sistem je primeren tudi za bolj tehnične integracije in visoko število izdelkov za spletno prodajo. Primeren je za podjetja s tehničnim znanjem ali viri za najem razvijalcev, saj zahteva določeno stopnjo tehnične usposobljenosti za nastavitev in vzdrževanje.

Cena izdelave spletne strani je odvisna od številnih dejavnikov, zato jo vedno prilagodimo posamezni stranki in njenim zahtevam. Ne grizemo: piši nam in našli bomo primerno rešitev. 🙂

Kar pa ti lahko zaupamo je, da če iščeš najcenejšo rešitev, nismo pravi zate. Ker zagovarjamo kakovost in tehnično ter estetsko dovršenost spletne strani (ali trgovine), ki ti naslednjih 15 let ne bo delala težav, je v njeno izdelavo vloženega kar nekaj truda. In ja, obstajajo cenejši ponudniki…

In kar naprej se na nas obračajo stranke, ki s trenutno stranjo niso zadovoljne iz številnih razlogov. Zato vedno priporočamo, da je bolje vložiti več enkrat in “imeti mir”, kot pa kar naprej ponavljati stvari, ki očitno ne delujejo.

Vse naše spletne strani in trgovine vključujejo osnovno SEO optimizacijo. V kolikor si želite nadgradnje in vam organski promet predstavlja prioriteto, dodatno opravljamo nadgradnjo SEO optimizacije.

Seveda! Tvoja nova stran bo 100% prilagojena tvoji znamki, zahtevam in ciljem.

Seveda! Večina strank z nami sklene tudi pogodbo o vzdrževanju. Pri vzdrževanju ponujamo različne pakete, tako da lahko izberete primeren obseg storitev za svoje potrebe.

Po želji si lahko domeno in gostovanje uredite sami, sicer pa poskrbimo za celoto. Uredimo tudi SSL certifikat, ki ga potrebuje vsaka spletna stran in ostale tehnične vidike, ki so potrebni za brezskrbno (in varno) delovanje spletne strani.

Sploh ne dolgo! Tvoja spletna stran bo 100% pripravljena na uporabo v največ 21 dneh. V kolikor gre za preprosto spletno stran pa se je lahko razveseliš že prej. 😉

Z veseljem pomagamo tudi pri drugih vprašanjih! Piši nam na hello@creative-titan.com ali pokliči na 040 70 12 35.

Si še vedno tukaj? Potem pa vsaj preveri

5 POGOSTIH NAPAK PRI IZDELAVI SPLETNE STRANI

Ki ti lahko prihranijo do 20.000,00€.

E-knjiga z naslovom "5 pogostih napak pri izdelavi spletne strani"

Si še vedno tukaj? Potem pa vsaj preveri

5 POGOSTIH NAPAK PRI IZDELAVI SPLETNE STRANI

Ki ti lahko prihranijo do 20.000,00€.

*Izkoristi priložnost, preden jo sreča pamet in tole odstrani.

E-knjiga z naslovom "5 pogostih napak pri izdelavi spletne strani"